Karriera

Punojmë së bashku, rritemi së bashku

Ambjent Miqësor

Ne ofrojmë ekspertizën, pasionin dhe përvojën tonë për të zhvilluar dhe zbatuar zgjidhje teknologjike.

Punonjës të kualifikuar

Projekte cilësore për të ndërtuar
aftësi që zgjasin gjatë gjithë jetës.

Rritje Profesionale

Përmirësimi dhe rritja profesionalisht e stafit është një nga vlerat të Armundia Factory.

Ndjenja e përkatësisë

Identifikimi dhe përzgjedhja e talenteve të reja, me qëllim që t’u ofrojmë punonjësve një rrugë të mëtejshme të trajnimit të përsosmërisë.

Gjithmonë Inovativë

Të jesh inovativ do të thotë të kesh aftësinë për të parë të ardhmen përpara të gjithëve dhe mbi të gjitha për ta përcaktuar atë.

Armundia Life

Misioni jonë është zhvillimi i biznesit që punon në teknologjitë më të fundit, duke ndihmuar të jemi gjithmonë një hap përpara.

Jemi gjithmonë në kërkim të talenteve të reja. Ju ftojmë të bëheni pjesë e skuadrës sonë.

Ju lutemi të na dërgoni CV tuaj në adresën : talent@armundiafactory.com

Armundia Factory is an ICT service company focused on digital and technological innovation of companies and institutions belonging to any sector.