INSURANCE – DATA ENTRY

Armundia Factory eshte nje software house e kontrolluar nga Armundia Group, nje kompani italiane me seli ne Rome.
Stafi i Armundia Group ka nje eksperience 20 vjecare mbi implementimin e software per bankat, financen dhe siguracionet.
Gjate viteve Armundia Group ka krijuar nje eksperience te rendesishme ne lidhje me sherbimet BPO, DataQuality, Data Entry dhe Back Office drejt bankave, shoqerive te sigurimeve dhe atyre financiare.
Per degen e Tiranes kerkohen persona qe plotesojne kushtet e meposhtme:

 • Detyrat
  · personi do te pozicionohet ne grupin Insurace i cili ndjek pjesen operative te menaxhimit te policave ne sistemet e klienteve te vena ne dispozicion nga Armundia
  · karkimi i te dhenave ne sistem sipas detajeve te vena ne dispozicion nga klienti
  · data quality, pergatitjen e raporteve periodike
 • Kualifikimet / Kërkesat
  · te kete mbaruar asrsimin e larte(minimumi diplome 3-vjecare) ne nje nga fakultetet si Ekonomi, Informatike ekonomike, Statistike, Matematike apo dicka te ngjashme.
  · njohuri baze mbi bazat e te dhenave si MYSQL perbejne avantazh.
  · aftesi per tu relacionuar direkt me klientin dhe per te kuptuar nevojat e tij ne proceset e ndryshme financiare ku punon
  · puna ne grup eshte thelbesore
  · njohja e gjuhes italiane dhe angleze ne nje nivel komunikimi te pakten mesatar eshte shume e rendesishme.
  · eksperienca nuk eshte e nevojshme

Te punosh ne Armundia do te thote te jesh pjese e nje Grupi qe perballet me sfida dhe projekte te ndryshme nderkombetare. Ne Armundia punohet dhe mesohet shume. Rritja teknike dhe profesionale e personave te grupit tone eshte prioritet i kompanise. Paga e parashikuar eshte konkuruese dhe paguajme oret extra.

Ne qofte se deshironi te punoni ne Armundia dhe mendoni se plotesoni kushtet teknike te mesiperme ju lutemi te na dergoni CV tuaj ne italisht ne adresen talent@armundiafactory.com

Related posts

PL/SQL

Armundia Factory is an ICT service company focused on digital and technological innovation of companies and institutions belonging to any sector.