Misioni

Perfection has no limits, and this is our way

MISIONI YNË

Misioni i Armundia Factory  është zhvillimi i biznesit që punon në teknologjitë më të fundit  , duke ndihmuar partnerët të jenë novatore dhe gjithmonë një hap përpara duke ndarë objektivat e projektit me ta.

Bëj diferencën

Sfida e vërtetë është të jesh ndryshe , të kuptosh dhe të interpretosh vlerat e kompanive partnere, të shikosh botën me sytë e saj dhe të ndihmosh për të zgjeruar horizontet e saj. Ne ofrojmë ekspertizën, pasionin dhe përvojën tonë për të zhvilluar dhe zbatuar zgjidhje teknologjise së informacionit,  të aftë për t’iu përshtatur nevojave të klientëve tanë dhe për t’i përmbushur ato plotësisht, me synimin për të përfaqësuar një vlerë të shtuar të shtuar për suksesin e një kompanie.

Gjithmonë inovatorë

Risia teknologjike është motori i zhvillimit. Të jesh  inovativ do të thotë të kesh aftësinë për të parë të ardhmen përpara të gjithëve dhe mbi të gjitha për ta përcaktuar atë, duke përfituar avantazhe vendimtare për suksesin e kompanive partnere dhe të vetë atyre.

Vlerësim i talenteve

Përmiresimi dhe rritja profesionalisht e stafit  është një nga vlerat kryesore të  Armundia Factory , e cila  për këtë arsye ka marrëveshje me disa universitete me qëllim identifikimin dhe përzgjedhjen e talenteve më të mira, me qëllim që t’u ofrojë punonjësve një rrugë të  mëtejshme të trajnimit të përsosmërisë.

Qëllimi është të vendosen burimet njerëzore në qendër, t’i bëjnë ata të ndjehen pjesë e një ekipi dhe t’i përfshijë ata aktivisht në projekte.

Armundia Factory is an ICT service company focused on digital and technological innovation of companies and institutions belonging to any sector.